портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області пройшла інтелектуальна гра «Дебати - 2020»

Опубліковано 12 лютого 2020 року, 15:24 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

11 лютого на базі КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» пройшла інтелектуальна гра «Дебати - 2020».

Захід проходив за ініціативи Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно- патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації та КПНЗ «Донецький  обласний дитячо-молодіжний центр».

Учасниками гри стали студенти Донецького національного медичного університету та Краматорського коледжу технології та дизайну.

Участь у дебатах дала молоді змогу відчути переваги обговорення дискусійних питань на теми, присвячені Дню закоханих. Емоції, пристрасті та почуття усіх дебатерів, аргументації та докази, впевненість та бездоганність побудови речень, висвітлювання питань сімейних цінностей говорило про те, що наша студентська молодь це наше сьогодення, яка формує майбутнє нашої України!  

За результатами змагань І місце зайняла команда Донецького національного медичного університету, а  топ-спікер - Ілля   Мікулін   (Краматорський коледж технології та дизайну).

Переможці отримали пам'ятні нагороди, новий досвід, знання з критичного й аналітичного мислення, навички командної роботи та ораторського мистецтва.

Дебати готують молодь до відповідального прийняття рішень, самостійності та іншими навичкам, необхідним у сучасному цивілізованому демократичному суспільстві.