портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області триває відновлення управління соціального захисту населення Костянтинівської міської ради

Опубліковано 13 лютого 2020 року, 18:00

13 лютого поточного року під час робочої поїздки до Костянтинівки заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна відвідала установи та заклади системи соціального захисту населення, у тому числі управління соціального захисту населення Костянтинівської міської ради.

На теперішній час штатна чисельність управління 101 одиниця, контингент осіб, які перебувають на обліку та є отримувачами різних видів соціальних допомог, пільг, субсидій тощо, становить 72 тис. осіб. Щоденно управління відвідують понад 300 громадян, серед яких особи з інвалідністю, сім’ї з дітьми.

Управління розташовано в будівлі колишнього дитячого садка 1981 року забудови, яке не відповідало діючим будівельним нормам України та вимогам щодо обслуговування маломобільних груп населення. Існувала потреба в проведенні капітального ремонту.

У минулому році за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів проведено капітальний ремонт покрівлі, утеплення фасадів, системи опалення, замінено вікна та вхідні двері. На даний час потребують проведення ремонтних робіт  внутрішні приміщення. За рахунок коштів місцевого бюджету вже розроблено проєктно - кошторисну документацію та отримано експертний звіт.