портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відбувся Всеукраїнський конкурс «Великодні писанки»

Опубліковано 04 березня 2020 року, 16:20 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

3 березня відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу з писанкарства «Великодні писанки». Захід проведено Донецьким обласним палацом молоді «Юність» за підтримки департаменту освіти і науки облдержадміністрації (м. Костянтинівка).

Участь у конкурсі взяли вихованців закладів позашкільної, учнів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), студентів фахової передвищої та вищої освіти з міст Костянтинівка, Краматорськ, Добропілля, Слов‘янськ, Дружківка, Бахмут, Волноваського і Добропільського районів, Іллінівської об`єднаної територіальної громади. Всього – 29 осіб.

Конкурс проходив у трьох номінаціях. Кожен учасник представив тематичну композицію, виготовлену індивідуально заздалегідь. Був проведений контрольний розпис, який здійснювався впродовж однієї години з запропонованими зразками-ескізами для кожної вікової категорії, а потім - авторський розпис за темою «Дерево життя». З поданих робіт була створена тимчасово діюча виставка. Особиста першість визначалась окремо за представлення тематичної композиції, за виконання авторської писанки та контрольного розпису (за сумою балів).

У категорії  від 9-13 років І місце посіла Калініченко Тетяна, (КЗ «Донецький Палац молоді «Юність»); ІІ місце - Кваченюк Анастасія (КЗ «Донецький Палац молоді «Юність»); ІІІ місце - Єфімова Анастасія (Костянтинівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №32).

У категорії від 14-18 років І місце посіла Меженіна Валерія (ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище»), ІІ місце Косторова Катерина (ДНЗ «Костянтинівське вище професійне училище»); ІІІ місце Нестеренко Вікторія (Костянтинівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №32).

Переможцям запропоновано взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Великодні писанки», яка відбудеться  м. Житомир у квітні.