портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відбувся Всеукраїнський табір «Вартові безпеки»

Опубліковано 13 вересня 2019 року, 10:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

З 4 по 10 вересня в селі Урзуф на Донеччині проходив Всеукраїнський табір, спрямований на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, «Вартові безпеки», участь у якому взяли юнаки та дівчата з усіх регіонів України.

Інструкторами табору стали представники патрульної поліції України.

Патрульна поліція є одним із суб’єктів захисту незалежності та територіальної цілісності України. Більшість поліцейських структур світу виконують досить широкий спектр задач – від контролю за дорожнім рухом до боротьби з тероризмом, що закріпило за поліцією традиційний імідж «борця зі злочинністю», «армії, що веде війну зі злочинністю».

Проведення заходу посприяло підготовці молоді до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, а також відпрацюванню військових навиків, а саме поводження зі зброєю, що передусім сприятиме підвищенню престижу військової служби та проходженню служби у лавах патрульної поліції України.

Отримані знання учасники таборування, зможуть використовувати здобуті знання при плануванні своїх заходів та поширювати здобуті навички серед однолітків.

Організаторами заходу є Міністерством молоді та спорту України, управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації у співпраці із патрульною поліцією України.