портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА проаналізували причини ДТП в містах області

Опубліковано 11 березня 2020 року, 18:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

11 березня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін та Денис Клюшников провели робочу нараду з питань безпеки дорожнього руху. 

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники балансоутримувачів автомобільних доріг, Національної поліції в Донецькій області, управління Укртрансбезпеки у Донецькій області та органи місцевого самоврядування.

Під час заходу обговорили перелік виявлених аварійно-небезпечних ділянок на дорогах комунальної власності та загального користування, розробки рекомендації щодо заходів з мінімізації кількості дорожньо-транспортних пригод із залученням спеціалізованих підприємств, нездійснення комісійних обстежень автодоріг органами місцевого самоврядування та здійснення аналізу причин ДТП.

За словами Вадима Філашкіна, згідно з результатами проведеної наради 20 лютого 2020 року було вирішено провести детальне обстеження автомобільних доріг. 

«Необхідно визначити місця скоєння дорожньо-транспортних пригод та аварійно-небезпечні ділянки на території населених пунктів області та розробити рекомендації щодо заходів з мінімізації кількості дорожньо-транспортних пригод, зниження рівня аварійності на виявлених ділянках автодоріг із залученням відповідних спеціалізованих підприємств. Узгодженість виконання спільних завдань та заходів для вирішення зазначених питань є основним завданням сьогоднішньої зустрічі в рамках координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху в Донецькій області», – зазначив заступник очільника області.