портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відбулось засідання регіональної комісії з проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку

Опубліковано 15 квітня 2019 року, 17:50 , Департамент економіки облдержадміністрації

15 квітня під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця та першого заступника голови ОДА Євгена Вілінського відбулося засідання регіональної комісії з проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

На засідання проводився попередній конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

До регіональної комісії для участі в конкурсному відборі інвестиційних проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, подано 164 інвестиційних проекти на суму коштів ДФРР 3,3 млрд грн. Членами регіональної комісії попередньо відібрано 51 проект на суму коштів ДФРР 945,9 млн грн.