портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА визначали програми і проекти, які можуть реалізуватися у 2020 році

Опубліковано 10 січня 2019 року, 15:30 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

10 січня в Донецькій облдержадміністрації відбулось засідання регіональної комісії з проведення оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця.

Під час заходу обговорили оголошення конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць зазначив, що необхідно розглянути всі пропозиції, аби проголосувати за кращі, щоб у наступному році мати змогу їх реалізувати.

«Спочатку необхідно визначитися з тими об’єктами, що знаходяться на завершенні у 2018 році. Потім, відповідно до рейтингу і враховуючи квоти, необхідно обрати проекти 2019 року. А далі будемо дивитися відповідно до технічних завдань, що робити в 2020 році», – підкреслив Олександр Куць.