портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА з представниками профспілок обговорили проблемні питання області

Опубліковано 12 лютого 2020 року, 16:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

12 лютого в Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної відбулась зустріч з представниками профспілок та їх об’єднань для обговорення і вироблення узгоджених пропозицій щодо вирішення проблемних питань.

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади облдержадміністрації та керівники Донецької обласної ради профспілок.

Під час заходу обговорили стан формування тарифів в житлово-комунальній сфері в 2020 році  по області, стан виконання постанови КМУ від 05.06.2019 року №468 «Про внесення змін до постанови КМУ від 05.09.2018 №708 «Про особливості оплати праці працівників, які беруть участь у забезпеченні проведення антитерористичної операції, працівників, які залучаються до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, а також працівників державних і комунальних установ, закладів, організацій, які фінансуються з бюджету і розміщені в населених пунктах, що розташовані на лінії зіткнення».

За словами заступника очільника області, порівняно з іншими областями країни, у Донецькій області ведеться дуже щільна співпраця з профспілками, тому триває активна робота з виконання вищезазначеної постанови КМУ.

«Усе, що залежить від нас, ми намагаємося виконувати. Ми стукаємо в усі двері, ми перебираємо усі варіанти, аби знайти можливість допомогти нашим мешканцям. Установам області потрібна допомога саме з державного бюджету», – зазначила Юлія Костюніна.