портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулось перше заняття лабораторії творчого бібліотекаря

Опубліковано 13 лютого 2020 року, 17:32 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

13 лютого на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулось перше заняття лабораторії творчого бібліотекаря за проєктом «Інноваційні зміни в роботі бібліотек закладів загальної середньої освіти на засадах бенчмаркінгу» для методистів із бібліотечних фондів, керівників методичних об’єднань та бібліотекарів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. У заході взяли участь близько 50 освітян із різних міст, районів, ОТГ області.

Перша половина заняття була присвячена перегляду виставки лепбуків і нагородженню переможців обласного конкурсу «Бібліотека НУШ – простір для освітніх можливостей кожного учня», які потім ознайомили присутніх із можливостями лепбукінгу в педагогічній діяльності.

Протягом заходу учасники визначили методи збору інформації та розроблення питань анкети для учасників регіонального проєкту щодо виявлення та підтримки ініціативних бібліотекарів, які застосовують у своїй практиці ефективні технології; спільно розробили оптимальний блок питань для анкетування шкільних бібліотекарів і методистів із бібліотечних фондів.

Отримана інформація буде ретельно проаналізована для визначення критеріїв для інвентаризації та зіставлення слабких і сильних місць організації роботи бібліотек.