портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську організації громадянського суспільства вчилися ефективно співпрацювати

Опубліковано 15 вересня 2020 року, 16:52 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Семінар-тренінг пройшов у Краматорську 14  вересня  у  рамках проекту «Вдосконалення законодавчої бази та спроможності Уряду України та організацій громадянського суспільства ефективно співпрацювати».

У заході взяли участь представники управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання  облдержадміністрації.

Семінарі-тренінг було організовано Координатором проєктів ОБСЄ в Україні спільно з Офісом Президента України та Міністерством молоді та спорту України, в рамках проекту «Вдосконалення законодавчої бази та спроможності Уряду України та організацій громадянського суспільства ефективно співпрацювати» в межах регіональних одноденних навчальних семінарів з розробки та застосування стандартів належного врядування організацій громадянського суспільства.

Мета тренінгу - навчити місцеві організації громадянського суспільства (ОГС) ефективно співпрацювати, забезпечувати відповідність своїй діяльності місії та статуту організації, що сприятиме побудові кращого партнерства з місцевими органами влади на основі принципів прозорості та підзвітності.

Учасників семінару-тренінгу привітали представник офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні Ольга Озерна, представник офісу Президента України Володимир Максимович, а також представник  Міністерства молоді та спорту Дмитро Донченко. 

Було запропоновано модель стандартизації діяльності усіх ОГС щодо дотримання якості та належного врядування та інструмент інституційного розвитку, надані стандарти та передові практики, що стосуються етичного кодексу, розбудови системи належного врядування, розбудови системи комунікації та інформування.