портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську пройшов "Ранок духовного єднання"

Опубліковано 25 квітня 2019 року, 15:15 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

25 квітня у Краматорську на базі молодіжно-сімейного центру «OASIS» відбувся захід, присвячений відзначенню Великодніх свят – «Ранок духовного єднання». Участь у заході взяли представники молодіжних центрів, органів студентського та учнівського самоврядування, молодіжних громадських організацій та молодіжного активу Донецької області. Почесним гостем заходу став голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць.

Учасники заходу в інтерактивній формі змогли дізнатися про походження та історію свята Великодня, традиції його святкування в Україні, поговорили про людські моральні цінності, поняття самопожертви та відповідальність перед суспільством і країною.

Усі охочі мали змогу долучитися до Всеукраїнського проекту «Рукописна Біблія», ініційованого Українським  Біблійним Товариством, який стартував 2 червня 2018 року. Проект полягає у тому, що заздалегідь підготовані аркуші, з яких згодом буде сформована книга, заповнюються християнами з усіх куточків України. Цей проект внесено до Національного реєстру рекордів України та номіновано на світовий рекорд. Очікується, що загалом до створення цієї Біблії долучаться понад 30 тисяч учасників.

Голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць привітав молодь із Великодніми святами та побажав, щоб власне сумління допомогло кожному знайти у буденній метушні шлях до істини й духовного відродження. Він закликав з повагою ставитися один до одного, з чистими помислами, любов’ю та вірою творити добро задля свого народу й Української держави.