портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбулось відкриття XXII турніру з волейболу серед ветеранів на призи олімпійського чемпіона Станіслава Люгайло

Опубліковано 20 вересня 2019 року, 15:07 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

20 вересня у Краматорську відбулось відкриття XXII турніру з волейболу серед ветеранів на призи олімпійського чемпіона Станіслава Люгайло. Участь у заході взяв заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, волейболист, заслужений майстер спорту Станіслав Люгайло, олімпійські чемпіони, тренери та учасники змагань.

У турнірі серед жінок старше 45 років участь взяли команди Києва, Харкова, Маріуполя та міста Синельникове Дніпропетровської області. Серед чоловіків у категоріях 50+ та 60+ кращих визначатимуть команди Запоріжжя, Дніпра, Полтави, Першотравенська Дніпропетровської області, Краматорська, Селидового, Вугледару та збірна Донецької області.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови облдержадміністрації. Він побажав спортсменам здоров’я та сил для нових досягнень.

«Ви знаєте один одного вже не перший рік. Разом берете участь у спортивних змаганнях, перемагаєте чи отримуєте нагоду вдосконалювати власні вміння. З часом приходить розуміння, що ви вже не просто команда з єдиною метою та силою духу. Ви – друзі! Я бажаю вам зберегти ці відчуття та пронести їх через все життя. Здоров’я вам, успіхів та миру кожній вашій сім’ї», – зазначив Вадим Філашкін.

Олімпійським чемпіонам він вручив цінні подарунки та подякував за багаторічний вагомий внесок в розвиток обласного та всеукраїнського спорту.