портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбувся фінальний тур конкурсу «Краса без обмежень – 2018» для дівчат на інвалідних візках

Опубліковано 16 листопада 2018 року, 15:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні, 16 листопада, в Краматорську відбувся урочистий фінальний тур конкурсу «Краса без обмежень – 2018» для дівчат на інвалідних візках, який тривав з 12 по 16 листопада. Організаторами заходу виступили департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Донецька обласна організація ВО «Союз осіб з інвалідністю України» та Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас».

У конкурсі взяли участь дівчата віком 18-35 років з різних областей України: Черкаської, Харківської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Вінницької, Київської, Дніпропетровської, Миколаївської, які протягом 5 днів демонстрували свою творчість, артистизм, вміння позувати на камери, кулінарні здібності та танцювальні навички.

Серед представників журі був заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз. Він подякував дівчатам за силу духу та красу, яку вони показали на конкурсних змаганнях.

«Завдяки цьому соціальному проектові серед вас є переможці всесвітніх та всеукраїнських конкурсів. Щиро дякую тим, хто весь час підтримує вас – ваші рідні, близькі та друзі. Ви, учасниці конкурсу, є втіленням краси та сили духу. Хай переможе найкрасивіша, найсильніша, найкраща. Та, яка гідна», – підкреслив Ігор Стокоз.