портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Маріуполі планується відкрити осередок Української академії лідерства

Опубліковано 14 березня 2019 року, 15:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

12 березня, в приміщенні Міністерства молоді та спорту, відбулось підписання меморандуму про взаємодію та взаєморозуміння між Маріупольською міською радою та Українською академією лідерства. 

Підписи під документом поставили міський голова м. Маріуполь Вадим Бойченко та керівник ГО "Українська академія лідерства" Роман Тичківський. 

На значенні події акцентував заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема. 

Посадовець звернув увагу на важливість програм, які дають молоді відчути свою значущість, сприяють її самореалізації тощо. 

"Вже сьогодні молоді люди впливають на процесі в державі, а завтра - керуватимуть країною", - наголосив Олександр Ярема. 

Він також розповів про позицію "міністерства відкритих дверей", якої дотримується Мінмолодьспорту, проводячи багато зустрічей з молоддю з різних регіонів. 

У свою чергу Вадим Бойченко наголосив на важливості створення можливостей для молоді та ключовій компетенції - лідерстві. 

За словами міського голови, лідери не народжуються, а виховуються. Це саме ті особистості, які приймають рішення, несуть за нього відповідальність та ведуть за собою інших. 

Вадим Бойченко зазначив, що Українська академія лідерства - унікальний проект, який, за словами його керівника Романа Тичківського, прагне об'єднати суспільство. 

Також представник громадської організації поділився враженнями від поїздки до Маріуполя, зауваживши, що це - наше місто. І в ньому багато молодих людей, які готові практикувати відповідальне лідерство. 

Відповідно до меморандуму, планується відкриття осередку Української академії лідерства в м. Маріуполь. А також запуск програми особистісного та суспільного розвитку, основною метою якої є виховання нового покоління українських лідерів – справжніх патріотів з глибоким розумінням власної ідентичності, відчуттям відповідальності перед великими прагненнями наших предків та чітким баченням майбутнього незалежної, демократичної України. 

На сьогодні діють осередки УАЛ в шести містах: Києві, Львові, Полтаві, Миколаєві, Харкові та Чернівцях.