портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Маріуполі відбулась виїзна нарада щодо виконання природоохоронних заходів ПрАТ «ММК ім. Ілліча»

Опубліковано 18 жовтня 2019 року, 13:44

За дорученням голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка, 16 жовтня у Маріуполі на ПрАТ «ММК ім. Ілліча» департамент екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації провів виїзну робочу нараду щодо виконання природоохоронних заходів ПрАТ «ММК ім. Ілліча», згідно затверджених планів-графіків виконання таких заходів». Участь у заході взяли директор департаменту екології та природних ресурсів Донецької облдержадміністрації Сергій Натрус, керівництво КП «Дирекція з капітального будівництва адміністративних і житлових будівель», ТОВ «Метінвест-Холдінг», представники ПрАТ «ММК ім. Ілліча».

Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації зауважив, що необхідна організація передачі даних з джерел викидів до регіональної системи моніторингу довкілля Донецької області.

Натомість присутні висунули пропозицію передавати дані з датчиків контролю викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря зі стаціонарних джерел викидів на сайт департаменту екології та природних ресурсів Донецької ОДА.

Таким чином, вирішили 22 жовтня 2019 року здійснити виїзд на ПрАТ «ММК ім. Ілліча» з метою ознайомлення громадськості Маріуполя з ходом реалізації природоохоронних заходів. А 21-22 жовтня 2019 року – здійснити спостереження за станом атмосферного повітря у місті у денний та нічний час спільно з громадськістю та засобами масової інформації без попередження промислових підприємств та міських органів влади за допомогою пересувної лабораторії облдержадміністрації за маршрутом, обраним громадськістю.

Керівник обласної військово-цивільної адміністрації тримає на особистому контролі питання екологічної ситуації області, зокрема міста Маріуполь.