портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У прифронтовому Світлодарську пройшла зустріч у рамках Всеукраїнської акції «Покрова Героїв»

Опубліковано 15 жовтня 2019 року, 17:08

13 жовтня в рамках Всеукраїнської національно-патріотичної акції «Покрова Героїв» до Бахмутського району завітала делегація у складі представників громадських організацій з різних регіонів України на чолі з начальником відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України Миколою Ляховичем. Зустріч проходила у Світлодарській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де зібрались педагоги та учні з міст і сіл прифронтової зони: Світлодарська, Луганського, Новолуганського, Миронівського, а також Часовоярської ЗОШ № 15.  

З вітальною промовою до шановних гостей звернулась в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. Керівник  зазначила, що в районі приділяється пильна увага національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді, напрацьований великий досвід, з яким наші педагоги  готові поділитися, а також  буде цікаво дізнатися, як налагоджена робота за цим напрямком у інших регіонах країни.

Микола Ляхович  ознайомив присутніх із перспективами державної політики у сфері національно-патріотичного виховання як основи консолідації суспільства навколо ідеї захисту територіальної цілісності України та спільного майбутнього.

До уваги гостей був презентований досвід роботи з питань формування національно-патріотичної свідомості школярів навчально-виховних закладів Бахмутського району.

Учасників зустрічі привітала студія сучасного танцю «Молодіжний бульвар» Світлодарського ЦДЮТ; учні Миронівської ЗОШ № 2 представили музичну композицію «Повертайся живим»; своїми показовими виступами порадували учасники Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») –  рої з Луганської та Часовоярської шкіл.

Із зацікавленістю учасники заходу роздивлялись виставку творчих робіт вихованців загальноосвітньої школи, навчально-виховного комплексу та Центру дитячої та юнацької творчості м. Світлодарськ. На завершення членам делегації на згадку про зустріч і Бахмутський район діти вручили власноруч зроблені сувеніри з національною символікою.