портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У регіональному форумі «Наука. Бізнес. Інновації» у форматі offline взяли участь 75 осіб, online – більше 600

Опубліковано 15 вересня 2020 року, 08:45 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Регіональний форум «Наука. Бізнес. Інновації» у форматі offline відвідало 75 осіб, у форматі online – більше 600 осіб через платформу ZOOM.

Форум «Наука. Бізнес. Інновації» за темою «SMART REGION» відбувся 10 вересня.  Цьогорічний захід проходив у новому змішаному форматі - offline-online.  Відкривав Форум віце-прем’єр-міністр України – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров (online). З привітаннями також виступили  заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Снавер Сейтхалілєв та голова Донецької облдержадмініcтрації Павло Кириленко.  

В рамках Форуму було проведено шість панельних дискусій, на яких  обговорювалися успішні міжнародні, національні та регіональні інноваційні підходи й інтелектуальні системи щодо запуску Smart-проєктів, вдалі проєкти галузевих ІТ-об’єднань України та світу, створення інноваційної екосистеми, у тому числі технопарків, інноваційних центрів тощо, шляхи вирішення проблем кадрового потенціалу, організовано презентацію створених регіональних галузевих IT-об’єднань.  Також було проведено вебінар за темою «Впровадження STEM-освіти, у тому числі освітньої робототехніки в навчальних закладах» та організовано платформи з надання консультацій експертами з вищезазначених тем.

Форум у форматі offline відвідало 75 осіб, у форматі online – більше 600 осіб через ZOOM платформу, канал YouTube «DIF DONRSA» та сторінку Facebook департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації. У вебінарі взяли участь 112 осіб.

Переглянути запис Форуму можна  за посиланням.

Презентації виступу спікерів додаються.