портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У селищі Максимільянівка пройшов «Фестиваль згуртованості молодіжних центрів»

Опубліковано 22 липня 2019 року, 16:05 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

18 липня 2019 року у селищі Максимільянівка Мар’їнського району пройшов «Фестиваль згуртованості молодіжних центрів». У Мар’їнському районі вже працює 4 центри, створені в рамках проекту «Гідна країна для гідних людей», а на наступний рік відкриється ще 3 таких центри в селищах району. Кошти на створення центрів виділяються на умовах 50% на 50% з обласного та місцевого бюджету.

Ідея проведення фестивалю належить керівникам вже існуючих молодіжних центрів Сергію Дереці - молодіжний центр «Мексика» с. Максимільянівка, Катерині Мерзлікіній – молодіжний центр «Крок до мрії» с. Новомихайлівка, Олександрі Клименко – молодіжний центр «Вікторія» м. Мар’їнка, Єгору Лагутіну – молодіжний центр «Надія» м. Красногорівка та Катерині Волкодавец – керівниці молодіжного центру «380 вольт» м. Курахове.

Фестиваль відвідала начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна. Вона привітала всіх присутніх та пыдкреслила важливість подібних заходів.

Активісти власними силами прибирали та розчищали парк для заходу, готували цікаві локації для молоді, організували молодіжний квест, польову кухню, з чим допомогла військова частина 24 ОМБр імені короля Данила, розташована поряд, запросили рок-групи «Ключ», "Eternal Song" для виступу та організували дискотеку для молоді.