портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську пройшов обласний форум "Молодіжна хвиля"

Опубліковано 27 серпня 2019 року, 16:04 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

З 22 по 25 серпня у Святогірську на базі готельно-туристичного комплексу "Зелений гай" пройшов 5-й обласний молодіжний форум, присвячений Дню Незалежності України, «Молодіжна хвиля». У ньому взяли участь активна молодь з Маріуполя, Добропілля, Селідового, Краматорська, Слов'янську, Торецьку, Бахмуту Костянтинівки та інших міст та районів Донецької області. Серед учасників форуму були представники різноманітних громадських організацій, навчальних та комунальних закладів, молодіжних центрів, громадські активісти.

Протягом цих днів учасники заходу змогли поділитися своїм досвідом роботи один з одним, ближче познайомитися з культурною спадщиної нашої країни, опанувати нові компетенції та багато іншого. У перший день виступила Молодіжний делегат Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Карина Радченко. Вона розповіла про можливості для молоді, які надають різноманітні міжнародні організації. Другий день форуму було присвячено культурі та мистецтву. Майстер-клас провела фотограф Наталя Бондаренко. Форум відвідав відомий митець Вячеслав Гутиря, який провів лекцію, присвячену сучаснимо українському мистецтву, та зробив невеличку виставку своїх робіт. Також в рамках заходу був проведений показ фільму "Спадок нації", який розкриває багато питань саме культурної спадщини України.

На третій день, 24 серпня, учасники форуму "Молодіжна хвиля" приєдналися до організації святкових заходів, присвячених Дню незалежності України, у Краматорську, де провели низку майстер-класів з виготовлення різноманітних декоративних виробів, в яких взяли участь діти та дорослі. Також молодь Донеччини підготувала танцювальний флешмоб, який був проведений під час святкування.

Організаторами заходу виступили управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації повідомляє, що спільно з Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром.