портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську стартував триденний семінар-тренінг "Посилення спроможності системи надання комплексної підтримки постраждалим від домашнього й гендерно зумовленого насильства на місцевому рівні: роль уповноважених осіб"

Опубліковано 12 вересня 2019 року, 14:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

11 вересня у м. Святогірськ розпочався триденний семінар-тренінг "Посилення спроможності системи надання комплексної підтримки постраждалим від домашнього й гендерно зумовленого насильства на місцевому рівні: роль уповноважених осіб". Організаторами заходу виступили: Міністерство соціальної політики, Програма ООН з відновлення та розбудови миру, управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Департамент соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації. Участь у семінарі-тренінгу приймають представники Донецької та Луганської областей.

Програма семінару-тренінгу передбачає: огляд чинного законодавства України у сфері запобігання та протидії домашньому й гендерно зумовленому насильству; чинний стан державної політики у сфері запобігання домашньому й гендерно зумовленому насильству; можливості просування системи надання послуг на місцевому рівні.