портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську відбувся щорічний пластовий фестиваль «Свято весни»

Опубліковано 18 травня 2021 року, 14:24 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Триденний таборовий захід «Свято весни» відбувся у Святогірську. 

Захід організовано управлінням сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації у співпраці із командою Донецької округи Національної Скаутської організації України.

Участь у заході взяли понад 60 дітей та молоді з шести територіальних громад Донеччини.

Команда виховників та інструкторів підготувала дві таборові програми – для юнацтва (молоді віком від 12 до 18 років) та новацтва (діти віком від 6 до 12 років).

Старші хлопці та дівчата відпрацьовували навички командної роботи, практичного пластування та самозарадності, свідомого ставлення до екології та навколишнього середовища. На гутірках юнацтво отримало знання з мінної безпеки, першої домедичної допомоги, формування та втілення власних цілей, елементів проєктного менеджменту та фандрайзингу, історії України та розвитку Пласту.

Новацький підтабір провадив свою програму більш грайливого та пригодницького характеру. Зокрема, діти розв’язували інтелектуальні завдання та загадки, змагалися у квесті, грали в рухливі ігри, робили поробки до Дня Європи, організовували виставу в стилі театру тіней та вчили народні й пластові пісні, під наглядом виховників ходили до лісу, де навчалися відповідального ставлення до природи.

Захід проведено із дотриманням усіх карантинних вимог встановлених Кабінетом міністрів України.

Інші новини за темою