портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Учасники координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Донецької ОДА порушили питання формування іміджевих атрибутів ОТГ

Опубліковано 10 липня 2020 року, 15:39 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Пропозиції щодо розробки туристичних маршрутів та формування іміджевих атрибутів об’єднаних територіальних громад висунули учасники  дистанційного засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Донецької облдержадміністрації. 

Дистанційне засідання координаційної ради пройшло 10 липня під головуванням  заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії  Костюніної.

Участь у заході взяли представники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, громадських організацій.

Під час засідання обговорили реалізацію заходів національно-патріотичного виховання в Черкаській, Сіверській об’єднаних територіальних громадах та Слов’янському районі.

Заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна наголосила на необхідності використання сучасних форм і методів роботи з молоддю в об’єднаних територіальних громадах.

Членами ради висловлено пропозицію щодо розробки туристичних маршрутів та формування іміджевих атрибутів об’єднаних територіальних громад.

Також зазначили, що  триває робота з підготовки проєкту Програми національно-патріотичного виховання в Донецькій області на 2021 – 2025 роки. Пропозиції до зазначеної Програми приймаються на електронну адресу управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації sml.d@dn.gov.ua.