портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Україна робить усе можливе для дотримання режиму тиші на сході країни, - Володимир Зеленський

Опубліковано 06 серпня 2020 року, 13:04

Україна робить усе можливе для дотримання режиму тиші на сході країни. Про це Президент України Володимир Зеленський сказав під час спілкування з журналістами у Часів Ярі на Донеччині.


«Ми боремося за те, щоб режим тиші не порушувався… Якби все залежало від нашої сторони, ми би перейшли до наступних кроків закінчення війни. Багато питань, багато проблем. Ми хочемо витримати режим тиші та не втрачати наших військових», - зазначив Володимир Зеленський.

Глава держави також повідомив, що розглядалося кілька кандидатур на посаду очільника української делегації в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях.

 «У нас було декілька кандидатур, і я вважаю, що очолювати групу повинна потужна, мудра, освічена людина, яка має авторитет як у всій Україні, так і на окупованій частині», - сказав президент, пояснюючи, чому  на посаду керівника української делегації в ТКГ призначений саме Леонід  Кравчук.


Також Володимир Зеленський подякував командувачу Збройних сил України Руслану Хомчаку та Міністру оборони Андрію Тарану за зусилля з дотримання режиму тиші та збереження життів українських воїнів.