портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання підтримало акцію «Озеленення Планети»

Опубліковано 10 квітня 2021 року, 13:45 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та комунальні заклади, що належать до сфери управління, долучилося  до весняних висадок дерев у межах проєкту «Озеленення Планети» 10 квітня.

Зокрема, в акції взяли участь  Донецький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, КУ «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги», КУ «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації», КУ «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини», КУ «Соцгуртожиток для дітей-сиріт (м. Дружківка)», КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр».

Працівниками управління були висаджені дерева та квіти на території комунальної установи охорони здоров’я «Краматорський будинок дитини «Антошка». Працівники Донецького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, КУ «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги» та КУ «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини» висадили рослини на території біля установ. Клієнти установи «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації» висадили 15 дерев в сквері «Казковий ліс», що у Святогірську. А працівники та набувачі послуг КУ «Соцгуртожиток для дітей-сиріт (м. Дружківка)» озеленили територію соціального містечка у Дружківці.

Мета проєкту «Озеленення Планети» - відновлення екосистеми України та світу загалом, а також розвиток екологічної свідомості, об’єднання українців та сприяння формуванню позитивного іміджу нашої країни в світі.

Організатори – Благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, Державного агентства лісових ресурсів України та Міністерства зовнішніх справ України.