портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Увага! У Вас є можливість прийняти участь в Конгресі «Бізнес для Розумних Міст»

Опубліковано 16 січня 2019 року, 10:07 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

З 29 по 31 січня в Києві (вул. Велика Васильківська, 55, НСК «.Олімпійський») відбудеться унікальний конгрес «Бізнес для Розумний Міст».

«Бізнес для Розумних Міст» - це глобальний захід, який має на мег зібрати провідних світових експертів, керівників міжнародних проектів представників міст та потужного бізнесу, що разом співпрацюють } трансформації міст у Сталі та Розумні, а також багато відвідувачів з країг Європи та Азії.

«Бізнес для Розумних Міст» - це простір, де впливові глобальні компанії можуть зустріти партнерів, місцева влада - знайти рішення для розв’язанню проблем міст, стартапи - зустріти інвесторів, а інвестор - знайти проекте • та/або компанії, в які можна вкладати кошти.

Протягом цього заходу заплановано проведення двох потужиш конгресів; шести тематичних конференцій (розумна мобільність, розум ж навколишнє середовище, розумна економіка, розумний спосіб життя розумний уряд, розумні люди), виставкова експозиція проектів розвитку міст реалізованих Із залученням, приватного бізнесу, а також низки локальних події ( семінарів, майстер-класів), організованих для обговорення нових світовш трендів у сфері трансформації міст у Сталі та Розумні.

Серед спікерів заходу представники уряду України, бізнесу те міжнародні експерти із зазначених питань, які будуть розповідати про реальн проекти й механізми їх практичної реалізації.

Бажаючі можуть прийняти участь у заході.

Детальніша інформація на сайті : www. businessforsmartcitіes.com