портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Донецькій області продовжується робота щодо запобігання та протидії насильству

Опубліковано 13 березня 2019 року, 15:36 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

12 березня відбувся спільний візит до Сіверської та Званівської об’єднаних територіальних громад за участю представництва Фонду народонаселення ООН, управління у справах сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації, обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

Обговоренні питання запобігання та протидії насильству, необхідність розвитку системи соціальних послуг, створення спеціалізованих закладів для осіб, які зазнали насильство. До участі в обговорюванні також долучились керівники служб та організацій, які займаються соціальною роботою, служб у справах дітей та закладів освіти. 

Учасники зустрічів звернули увагу на оцінку потреб населення та підвищення інформаційно-просвітницької діяльності з боку всіх суб’єктів взаємодії, які виконують заходи в сфері запобігання та протидії домашньому насильству.