портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Донецькій ОДА презентували монографію «Військово-цивільні адміністрації в Україні. Досвід комплексного дослідження»

Опубліковано 06 грудня 2018 року, 17:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

6 грудня відбувся круглий стіл під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза, присвячений статусу, правам та обов’язкам, здійсненню діяльності військово-цивільних адміністрацій Донецької та Луганської областей. Участь у заході взяв представник Фонду Ханнса Зайделя Сергій Кузніченко,  який презентував посібник та монографію «Військово-цивільні адміністрації в Україні. Досвід комплексного дослідження», а також представники військово-цивільних адміністрацій області.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз зауважив на актуальності книги для сьогодення.

«Монографія є реальною правовою допомогою для громад, завдяки яким є можливість дізнатися останні зміни до законопроектів, що обумовлюють діяльність військово-цивільних адміністрацій. Монографія була закінчена в 2017 році. На початку 2018 року змінився закон, тому монографія вийшла з додатком, який візуалізує зміни до чинного законодавства, що тільки додає зручності та простоти у сприйнятті викладеної інформації», – наголосив Ігор Стокоз.

Сергій Кузніченко подарував декілька книг Донецькій облдержадміінстрації. Представники ВЦА мали можливість поспілкуватися з ним та поставити певні питання.