портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Донецькій ОДА відбулось чергове засідання робочої групи з питань стратегічного розвитку ОТГ області

Опубліковано 16 листопада 2018 року, 14:54 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні чергове засідання робочої групи з питань стратегічного розвитку об’єднаних територіальних громад Донецької області. Головою комісії була директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова. Участь у заході взяли представники структурних підрозділів Донецької облдержадміністрації та представники ОТГ.

В ході засідання був розглянутий стан виконання рекомендацій, наданих на минулому засіданні робочою групою об’єднаним територіальним громадам та розробку стратегій розвитку по Андріївській, Званівській, Іллінівській, Лиманській, Миколаївській, Олександрівській, Черкаській  та Шахівській ОТГ.

«Кожна з громад знаходиться на різному етапі розробки стратегії розвитку. Нажаль, часу обмаль, тому необхідно пришвидшитися, зважаючи на вже розпочаті проекти», - наголосила директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова.

Метою Робочої групи спільно з представниками виконавчих органів ради є визначення пріоритетних цілей та завдань соціально-економічного розвитку територій громад Донецької області, переважних напрямів розвитку, виходячи з наявного соціально-економічного потенціалу територій та надання органам місцевого самоврядування консультативно-методологічної та практичної допомоги з розробки стратегій розвитку територій ОТГ області.