портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В управліннях Пенсійного фонду України в Донецькій області триває кропітка робота над виконанням прийнятих Пенсійним фондом України Стандартів обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України

Опубліковано 05 квітня 2019 року, 09:15 , ГУ ПФУ в Донецькій області

В управліннях Пенсійного фонду України в Донецькій області триває кропітка робота над виконанням  прийнятих Пенсійним фондом України Стандартів обслуговування громадян в органах Пенсійного фонду України.

 Ці стандарти охоплюють всі без виключення питання створення зручностей підчас прийому та обслуговування в територіальних управліннях мешканців області – від приведення до сучасного і модернізованого стану приміщень до забезпечення швидкого та якісного обслуговування людини безпосередньо підчас її звернення до управління. 

Поставлене перед головним управлінням завдання потребує прискіпливої роботи по переплануванню приміщень для прийому громадян з урахуванням нових вимог Стратегії, технічного переоснащення всіх підрозділів, а також облаштування приміщень та прибудинкової території, призначених для очікування.

Заступник начальника головного управління С. Полесов підчас виробничої поїздки до Костянтинівсько-Дружківського об’єднаного управління Фонду провів необхідні для підготування ескізів майбутнього оновленого приміщення прийому громадян ремонтно-будівельні обстеження та провів виробничу нараду за участю керівництва та фахівців-будівельників управління. За результатами наради вироблено план дій для послідовного приведення приміщення до встановлених вимог.