портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін відвідав прифронтове Опитне

Опубліковано 03 липня 2019 року, 17:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні в рамках робочого візиту заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін спільно з керівництвом Ясинуватської районної адміністрації з робочою поїздкою відвідали мешканців селища Опитне.
Цей населений пункт знаходиться безпосередньо на лінії розмежування поблизу Донецького аеропорту. Через безперервне ведення бойових дій та обстріли з боку російських найманців більшість мешканців Опитного покинули свої домівки. Як повідомили представники Ясинуватської РДА, до початку російської агресії у селі постійно проживали близько 800 осіб, зараз залишилися лише 38 мешканців. Вся інфраструктура та домоволодіння пошкоджені або повністю зруйновані. У селищі повністю відсутня електроенергія, водопостачання, газопостачання і транспорт.
«Хочу зауважити, що зустріти людей на вулицях майже неможливо. Через бойові дії люди мусять постійно переховуватись в підвалах своїх домівок.
Сьогодні ми надали мешканцям Опитного посильну допомогу», - зазначив Вадим Філашкін.

Мешканцям Опитного передали генератори та паливно-мастильні матеріали для їх використання. Також під час робочого візиту було вирішено питання щодо постачання будівельних матеріалів для відновлення зруйнованих будинків.