портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: ремонт дитсадка «Кріпиш» у Бахмуті - на стадії завершення

Опубліковано 03 липня 2020 року, 10:56

Капітальний ремонт дошкільного навчального закладу  № 49 «Кріпиш» у місті Бахмут, який проводиться в рамках національного проєкту  «Велике будівництво», знаходиться на  стадії завершення. 

Проєктна потужність дитсадку складає 200 дітей. У 2019-2020 навчальному році в закладі   дошкільної освіти перебувало 215 дітей у 10 групах (108% від потужності). 

Загальна кошторисна вартість проєкту  - 20 254,217 тис. грн.

Генеральною підрядною організацією виступає ПП "Арпроектбуд".

На цей час завершено роботи  з утеплення покрівлі та фасаду будівлі, заміни віконних та дверних блоків, заміни систем теплопостачання, електропостачання, водопостачання та водовідведення,  благоустрій та озеленення території. Забезпечено безбар'єрний доступ для маломобільних груп (пандуси, туалети тощо). Оздоблювальні роботи внутрішніх приміщень виконано майже на сто відсотків. 

«Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти.

Наразі у Донецькій області в рамках  «Великого будівництва» проводяться ремонти у п’яти дошкільних навчальних закладах та п’яти школах. У перелік об’єктів програми «Велике будівництво» також включені п’ять стадіонів на території Донеччини.