портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: у Селидовому облаштовують під’їзні шляхи до стадіону «Шахтар»

Опубліковано 01 вересня 2020 року, 15:50

Роботи з облаштування під’їзних шляхів до стадіону «Шахтар», який реконструюється у рамках національної програми «Велике будівництво», проводяться у Селидовому. 

1 вересня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик провели у місті робочу нараду по реконструкції стадіону.

Представники підрядника, яким виступає ТОВ «АЛЬЯНСБУД», у діалозі з керівництвом області підтвердили, що всі роботи мають завершитися до 1 жовтня 2020 року, а на сьогодні будівельна готовність об'єкта складає 58 відсотків.

Проєктом передбачено реконструкцію трибун на 1693 місця, адмінкорпусу, бігових доріжок. Будівництво  майданчика з тренажерним обладнанням та дитячого майданчика, стаціонарних туалетів, установка електронного табло та освітлення, благоустрій прилеглої території та огорожа.

На сьогодні на території стадіону «Шахтар» завершено облаштування комунікацій. Виконано демонтажні роботи, установлено опорні стовпи під нові трибуни на 1693 місця. Навколо нового футбольного поля зі штучним покриттям 105x68 м здійснено влаштування асфальту під бігові доріжки з поліуретановим покриттям. У ході ремонту адміністративного корпусу наразі перекрито дах металочерепицею, тривають внутрішні роботи приміщень. Також на території стадіону продовжується спорудження вуличних туалетів із цегли, встановлюються опори під огорожу, триває облаштування під’їзних шляхів до стадіону.

Вартість проєкту складає 45153,07 тис. грн. Залишкова становить 44183,55 тис. грн. Замовником робіт є відділ сім'ї, молоді та спорту Селидівської міської ради.

«Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти.