портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: завершено реконструкцію важливого для Донеччини мосту

Опубліковано 31 травня 2021 року, 18:22

Завершено реконструкцію мосту, розташованого на автомобільній дорозі С050516 Благодатне - Валер'янівка, яка входить до маршруту в об'їзд тимчасово окупованих територій.

Проєкт реалізовано за президентською програмою «Велике будівництво» за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Міст через річку Кашлагач в Ольгинській територіальній громаді ще нещодавно перебував у аварійному стані. Зараз на його місці - сучасна споруда, нове дорожнє полотно, прокладене за всіма технічними вимогами.  Довжина мосту складає 20 м.

«Міст, хоча й невеликий, але дуже важливий для області, адже розташований на дорозі Благодатне–Валер’янівка, що з’єднує північ та південь Донеччини в об’їзд окупованих територій. Такими мають бути всі мости і всі дороги», - зазначив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Нагадаємо, сьогодні, 31 травня, на Донеччині відкрився перший у 2021 році об’єкт президентської програми «Велике будівництво» - оновлена школа №26 у Маріуполі.