портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбірковий етап конкурсу «Майстри краси Донеччини» відбувся у місті Селидове

Опубліковано 06 грудня 2018 року, 17:58 , Донецький обласний центр зайнятості

5 грудня на базі салону краси у місті Селидове пройшов відбірковий етап загальнообласного конкурсу «Майстри краси Донеччини» серед майстрів перукарського мистецтва, до участі у якому активно долучилася Донецька обласна служба зайнятості.

Заступник Селидівського міського голови Яна Передрій зазначила: «Проведення конкурсів перукарів – це дієвий спосіб продемонструвати високий рівень власних професійних вмінь, презентувати ексклюзивні техніки в сфері перукарського мистецтва та обмінятися досвідом».

У відбірковому етапі змагалися 4 претенденти в кваліфікації «майстер» Ірина Бережна, Оксана Лопашенко, Олена Линник, Вікторія Харченко. Конкурсантки презентували цікаві високопрофесійні роботи в номінаціях «Весільна жіноча зачіска», «Фантазійна жіноча зачіска на довгому волоссі», «Чоловіча молодіжна зачіска. Стрижка та укладка», «Чоловіча стрижка та укладка «BEST BARBER».

Організатори конкурсу спостерігали за перебігом змагань у режимі скайп-конференції. Хореограф проекту Олександр Довгань відмітив високий рівень професіоналізму учасників, гармонійний підбір моделей і вбрання.

Журі, до складу якого увійшли заступник Селидівського міського голови Яна Передрій, майстер виробничого навчання за професією «Перукар» Ірина Домрачева, викладач Селидівського професійного ліцею Олена Яненко, дійшли згоди рекомендувати до участі у півфіналі всіх учасників у представлених номінаціях.