портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося урочисте підведення підсумків архітектурного конкурсу в місті Краматорськ

Опубліковано 13 грудня 2019 року, 15:11 , Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації

12 грудня 2019 року в будівлі Донбаської національної академії будівництва і архітектури відбулося урочисте підведення підсумків архітектурного конкурсу на кращу передпроектну пропозицію з реконструкції колишнього кінотеатру «Софія» та прилеглої до нього території у місті Мирноград Донецької області, замовником якого є Донецька облдержадміністрація.

Основною метою проведення Конкурсу було залучення студентів архітектурного факультету Донбаської національної академії будівництва і архітектури до розвитку культури регіону; розвинення навичок проектування студентів на основі реальних містобудівних умов; створення позитивного іміджу Донеччини.

Авторами найкращих проєктів стали студенти Донбаської національної академії будівництва і архітектури Тараско Олександр Олегович (І місце); Томкович Артем Геннадійович (ІІ місце); Анюхіна Аліна Русланівна (ІІІ місце); Сосницька Ірина Валеріївна (спеціальна премія).

Від імені облдержадміністрації, учасників конкурсу привітав в.о. начальника управління містобудування та архітектури Теклюк Василь Якович. За результатами Конкурсу він вручив відповідні дипломи переможцям Конкурсу та всім учасникам Конкурсу. Передав вітання та солодкі подарунки від імені Мирноградської міської ради.

Вітали учасників викладачі архітектурного факультету Донбаської національної академії будівництва і архітектури та запрошені гості. Всі разом обговорили сильні сторони та індивідуальні особливості кожного з проєктів, які були представлені для участі у Конкурсі. Прийшли висновку, що учасники Конкурсу досить вдало впоралися із поставленим завданням.

Детальніше ознайомитись з матеріалами Конкурсу, історією його перебігу, результатами роботи журі та результатами громадського голосування, можна за посиланням https://arch.dn.gov.ua/ua/diyalnist-uma-oda/arhitektura/arhitekturni-ta-mistobudivni-konkursi/arhitekturnij-konkurs-sered-studentiv-arhitekturnogo-fakultetu-donnaba-na-krashchu-propoziciyu-z-rekonstrukciyi-kolishnogo-kinoteatru-sofiya-mmirnograd