портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Опубліковано 25 квітня 2019 року, 09:21 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

23 квітня відбулося чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Вілінського Є.С.

На засіданні комісії заслухано звіти про результати роботи за 2018 рік міських та районної тимчасових комісій з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат міст Бахмут, Краматорськ та Слов’янського району. За результатами засідання головам вищезазначених комісій та органам місцевого самоврядування надано відповідні доручення.

На засіданні були розглянуті питання стану погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетом Приватного акціонерного товариства «Донрибкомбінат» та Дочірнього підприємства «Санаторно-курортний реабілітаційний центр «Слов’янський курорт» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця».

У ході засідання особливу увагу було приділено кризовій ситуації, яка виникла на Дочірньому підприємстві «Санаторно-курортний реабілітаційний центр «Слов’янський курорт» закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» міста Слов’янськ. За результатами розгляду комісією надані відповідні рекомендації щодо розроблення плану виходу підприємства з економічної кризи та подальшої діяльності підприємства.

З метою вирішення питання погашення заборгованості із заробітної плати на Приватному акціонерному товаристві «Донрибкомбінат» було прийнято рішення щодо залучення правоохоронних органів