портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся круглий стіл «Впровадження інтегрованих соціальних послуг на території Сартанської громади, перспективи практичної реалізації соціальних планів»

Опубліковано 25 лютого 2021 року, 16:45 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Круглий стіл «Впровадження інтегрованих соціальних послуг на території Сартанської громади, перспективи практичної реалізації соціальних планів» було проведено 24 лютого в Сартанській територіальній громаді.

Захід відбувся в межах проєкту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді», який впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій на чолі з Українською мережею за права дитини за фінансової підтримки Німецького уряду та Німецького банку розвитку (KfW).

Участь у круглому столі взяли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, голова Сартанської селищної ради Олександр Куркчи, секретар Сартанської селищної ради Юлія Онищенко, керівник Маріупольської райдержадміністрації Наталія Букрєєва, в.о. директора Маріупольського районного центру надання соціальних послуг Альона Чіпчева та координаторка проєктів громадської організації «Маріупольська Спілка Молоді». Юлія Пруднікова.

У ході засідання було презентовано результати проєкту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді» за напрямком створення соціальних планів. Зокрема, проблеми з якими зіткнулася громада під час реалізації місцевих ініціатив щодо впровадження інтегрованого підходу надання соціальних послуг для дітей та їх сімей та подальші кроки впровадження інтегрованих соціальних послуг на території громади.            

Також, у межах робочої поїздки представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації відвідали Мангушську територіальну громаду щодо відкриття притулку соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, та ознайомились з центром надання соціальних послуг «Маленька мама», діяльність якого забезпечено реалізацією проєкту благодійного фонду «Пілігрім». Крім того, у Нікольській територіальній було проведено робочу зустріч з Василем Мітьком, головою Нікольської територіальної громади, та заступником Нікольської територіальної громади з питань реалізації молодіжної, сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми у громаді.