портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Олександра Куця з Днем працівників сільського господарства

Опубліковано 18 листопада 2018 року, 10:00

Шановні працівники сільського господарства!

Щиро вітаю Вас з нагоди свята – Дня працівників сільського господарства!

Основою України завжди був міцний господар. Саме він творив Українську державу. Він давав економічну підтримку розвитку культури, мистецтва, науки традицій. Без нього не було б України.

Без сумніву і сьогодні ваша робота залишається найважливішою, оскільки саме від вашої праці залежить, що буде на столі у кожного українця. Ви є тими, хто щодня займається господарством, соціальними питаннями, інфраструктурою, вирішує конкретні проблеми людей.

Висловлюю щиру вдячність усім працівникам сільського господарства області за вашу невтомну працю, а головне відданість найблагороднішій професії – хлібороба й годувальника. Завдяки вашим зусиллям полиці магазинів щоденно наповнюються високоякісними українською продукцією. Ваша наполегливість, уміння господарювати та досягати успіхів у розвитку аграрної галузі залишаються відмінним взірцем для багатьох фахівців різних поколінь.

Сьогодні саме сільське господарство, переробна та харчова промисловість є тією основою, котра дозволить постати економічно сильній Україні, зробить її громадян заможними.

Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя злагоди в кожну домівку. Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються.

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-

цивільної адміністрації                                                                               О.І. Куць