портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Олександра Куця з Днем Збройних Сил України

Опубліковано 06 грудня 2018 року, 09:00

Шановні військовослужбовці! Дорогі захисники Вітчизни!

Я щиро вітаю Вас зі святом! Сьогодні на честь кожного з вас – слова подяки, найкращі побажання, сьогодні  також справжнє свято для всіх нас. Адже сьогодні наша українська армія – це мир та добробут у оселі кожного українця, це спокій наших дітей. Українська армія сьогодні – це справжнє військо, одне з найкращих в Європі!

Наше військо пройшло довгий шлях становлення. За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над нацизмом.

Сьогодні ми знову маємо захищати незалежність та територіальну цілісність своєї держави. Знову найкращі сини країни стоять на смерть, захищаючи українські землі. Ми вклоняємося перед кожним, хто загинув за свободу України. Всі ми у боргу перед тими, хто звільнював та захищав  землі Донеччини ціною власного життя. Завдяки Вам ми маємо майбутнє. 

Сьогодні на ваші плечі покладена важлива місія – вдень і вночі ви бережете кордони та блокпости, ви відстоюєте кожний кілометр української землі, всі ці два роки  ви гідно даєте відсіч ворогу, незважаючи на всі складнощі. Впевнений, що і надалі українське військо буде національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.

Щиро зичу миру та спокою Вам, дорогі друзі, подальших успіхів у вдосконаленні бойової майстерності, добра та достатку Вашим оселям!

Дякуємо за мир! 

Слава кожному з вас! Слава Україні!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної

адміністрації  О. І. Куць