портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з Міжнародним днем людей з інвалідністю

Опубліковано 03 грудня 2019 року, 08:15

Шановні донеччани! 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня інвалідів!

3-го грудня українське суспільство та усе людство відзначає Міжнародний день інвалідів. На сьогодні для України проблема захисту людей з особливими потребами набуває особливого значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення держави. Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з обмеженими можливостями. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги і уваги. 

У цей день ми приєднуємося до цієї міжнародної ініціативи і бажаємо всім, хто не байдужий цій проблемі, сил, здоров’я й успіху. Захищаючи гідність інвалідів, ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність - це не вирок. Практика доводить, що інваліди можуть бути і стають повноцінними і високоефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох. 

Наша держава взяла на себе і виконує конкретні зобов’язання щодо матеріального забезпечення інвалідів, створення для них необхідних правових, соціально-побутових умов життя, надала ряд пільг, конституційно гарантувала рівні з іншими громадянами можливості для участі в економічній, політичній і соціальній сферах життя суспільства.

Висловлюю вдячність всім  громадським організаціям інвалідів та небайдужим громадянам за нелегку працю та щоденну допомогу з подолання труднощів людьми, які мають проблеми зі здоров’ям. Найтепліші слова громадянам, на долю яких випали нелегкі випробування. Зичу міцного здоров’я, родинного затишку, життєвого оптимізму, добробуту, щастя та витримки у всіх життєвих випробуваннях.