портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Визначені пункти проведення ЗНО для мешканців Донецької області

Опубліковано 10 травня 2019 року, 10:24 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

За інформацією Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти, затверджені пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання для мешканців Донецької області.

Відповідно до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року № 1095 (із змінами) пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання для основної сесії ЗНО утворюються, як правило, на територіях, де проживають (перебувають) не менш як 450 учасників ЗНО з певного предмета.

Перелік закріплених населених пунктів за базовими адміністративними одиницями за предметами тестування, а також мережу пунктів проведення ЗНО на травень – червень 2019 року з маршрутами доїзду можна знайти на сайті Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням https://test.dn.ua/punkty-testuvannia.

Запрошення-перепустка поштою не надсилається, тому його потрібно роздрукувати самостійно. У запрошенні буде вказана адреса пункту проведення ЗНО. Необхідно завчасно ознайомитися з маршрутами доїзду та не запізнюватися на тестування.

Пропуск учасників ЗНО розпочинається о 10.15 та завершується о 10.50.

Нагадуємо, що допуск осіб до пункту тестування здійснюється на підставі наступних документів: оригіналу Сертифіката 2019 року, оригіналу паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, запрошення-перепустки.