портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заклади та установи системи соціального захисту населення Донеччини долучилися до висадок дерев у рамках проєкту «Озеленення планети»

Опубліковано 10 квітня 2021 року, 14:52 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Працівники, мешканці, молодь і діти інтернатних  закладів для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, Обласного дитячо-молодіжного санаторно-оздоровчого комплексу, а також працівники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації 10 квітня долучилися до весняних висадок дерев за проєктом «Озеленення Планети».

В цей теплий і сонячний день в садах, парках і на території закладів  висадили велику кількість дерев: ялинки, дубки, горобини, липи, березки.

Нагадаємо, сьогодні понад дві тисячі людей у 69 населених пунктах Донецької області долучилися до всесвітньої акції «Озеленення планети», в рамках якої за один день по всій країні та за її межами буде висаджено мільйон дерев.

Метою проєкту «Озеленення Планети» є відновлення екосистеми України, а також розвиток екологічної свідомості, об’єднання українців та сприяння формуванню позитивного іміджу нашої країни в світі.