портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА нагородив у Гранітному працівників ДСНС, які відновлюють житло

Опубліковано 17 серпня 2020 року, 13:26

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін нагородив співробітників Державної служби з питань надзвичайних ситуацій, які виконували завдання з відновлення житлових будинків у селищі Гранітне та вздовж лінії розмежування.

На Донеччині продовжується проведення відновлювальних робіт у прифронтових населених пунктах. Фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету. Гроші направлено на придбання будівельних матеріалів, які передаються бригадам ДСНС. Для здійснення ремонтних робіт залучаються рятувальники з усієї країни. Особовий склад ДСНС України був задіяний у відновленні будинків, що постраждали від бойових дій, у Донецькій області у період з 11 червня по 19 серпня.

"Вітаю вас з успішним виконанням поставлених завдань як тут, у Гранітному, так і по всій лінії фронту. Ми вдячні, що ви якісно та оперативно виконали усі задачі, визначені очільником області Павлом Кириленко. Станом на сьогодні вже відновлено 584 будинки за рахунок матеріального резерву Донецької ОДА. Я завжди казав, що рятувальники Донеччини - одні з найкращих в Україні. Окрім вас, окрім нас ніхто не допоможе людям у ці страшні часи", - наголосив Вадим Філашкін, звертаючись до присутніх.

Заступник очільника області нагородив присутніх грамотами та подяками від Донецької ОДА. Також до привітань і нагороджень долучилися начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексій Мігрін та представники органів місцевого самоврядування. Також на честь нагороджених місцеві творчі колективи влаштували концерт.

Працівники ДСНС, які виконували завдання вздовж лінії розмежування, наразі направляються на ротацію та відпочинок, невдовзі їх змінять 300 рятувальників з усіх регіонів України.