портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Звернення Олександра Куця з нагоди Дня Гідності та Свободи

Опубліковано 21 листопада 2018 року, 09:00

Шановні донеччани! Дорогі українці!

Прийміть щирі вітання з Днем Гідності та Свободи.

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Сьогоднішній день – це підтвердження того, що події 2013 – 2014 років на Майдані змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній і незалежній Україні. Із нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Ми відродилися як сучасна європейська нація, нація гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність.  

Сьогодні всі ми: і ті, хто стояв на Майдані під час революцій, і ті, хто залишався осторонь, разом захищаємо Україну від вторгнення російських окупантів. Любов до Вітчизни єднає нас нескорених у боротьбі з агресором, у боротьбі за свободу, гідність, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків. У час важких випробувань всім нам необхідно об`єднати зусилля для захисту свободи держави. Від кожного з нас залежить, в якій країні житимемо ми і наші нащадки. Велика шана народу України за мужність, патріотизм, стійкість і незламність!

Низький уклін героям Небесної Сотні та українським воїнам, які захищають державний кордон на Сході України, всім тим, хто своєю жертовністю демонструє щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Низько вклоняюсь героям Небесної сотні, адже їх подвиг є неоціненним для України. Сьогодні кожен українець повинен згадати про загиблих патріотів. Адже пам’ять про героїв житиме вічно! А нашим громадянським обов’язком є будування нової, процвітаючої та незалежної Української держави.

Слава Україні!

Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-цивільної

адміністрації   О. І. Куць