портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Бахмутські музиканти провели благодійний мистецький захід в Кам‘янець-Подільському

Опубліковано 27 квітня 2024 року, 14:13 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

26 квітня в Міському будинку культури м. Кам‘янець-Подільський відбувся Благодійний мистецький захід Духового оркестру (художній керівник та диригент Юрій Дахновський) Бахмутського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Карабиця «Героям минулого та сьогодення присвячується» - своєрідний творчий звіт колективу.

Нагадаємо, що навчальний заклад був релокований на Хмельниччину у червні 2022 року, а разом з ним творчість та натхненність донецьких музикантів.

Перед початком заходу містян та гостей Кам‘янця-Подільського біля входу до концертної зали зустрічав Драм-бенд «TacTon» (керівник Владислав Воробйов).

Акцент усієї представленої програми - вшанування героїчного народу України та її найкращих синів, яких в усі часи народжувала наша багатостраждальна непереможна та прекрасна земля. Саме вони завжди ставали та стають на перешкоді злу у всіх його проявах і забезпечують збереження життя та майбутнього нашої країни. У ці хвилини Герої Збройних Сил України ризикують власними життями заради можливості для нас продовжувати розвивати українське мистецтво та освіту.

Бахмутських музикантів під час виступу безпосередньо підтримували кам‘янецькі військові оркестранти.

Поціновувачі музики під час заходу мали можливість зробити донат на користь ЗСУ.

Тримаємо культурний фронт!

В єдності наша сила!