портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька ОДА продовжує розвивати співпрацю з інститутами громадянського суспільства

Опубліковано 24 квітня 2024 року, 18:13

На Донеччині за ініціативи облдержадміністрації пройшла робоча зустріч з представниками інститутів громадянського суспільства, які реалізують проєкти на території області. Участь у ній взяли представники структурних підрозділів ОДА, громадської організації «Клуб рибалок України – Юей Фішинг Клуб», БО «БФ «СХІД-СОС» та БО «БФ «ВСІ ПОРУЧ».

Начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськість облдержадміністрації Ганна Фесенко зазначила, що у березні проведено першу спільну зустріч, яка є вкрай важливою для обох сторін для формування ефективного діалогу та подальшої співпраці.  До участі у таких заходах надалі будуть долучатись представники інших громадських об’єднань, які реалізують проєкти на території області.

Під час зустрічі представники громадських організацій та благодійних фондів розповіли про актуальні проєкти та основні напрямки діяльності. Зокрема, увага волонтерів та благодійників сконцентрована на наданні допомоги мешканцям громад, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації та вразливим категоріям населення, зміцненні безпекової складової, а також евакуації маломобільних мешканців області.

За результатами зустрічі представники громадськості зазначили, що проведення подібних заходів необхідне для формування ефективного діалогу між владою та волонтерами.