портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 27 березня 2024 року, 19:00

🔹Внаслідок обстрілу росіян на Донеччині загинули дві людини, ще одна поранена. Всього за добу ворог відкривав вогонь 18 разів по населеним пунктам області. З лінії фронту евакуйовано 456 осіб. Така оперативна ситуація в області станом на ранок 27 березня.

🔸У прифронтових громадах Донеччини залишаються понад три тисячі дітей. Серед них — 23 у населених пунктах Торецької і Курахівської громад, з яких передбачена примусова евакуація дошкільнят і школярів.

🔹Майже 100 га території обстежили піротехніки ДСНС На Донеччині. Протягом минулої доби надзвичайники 21 раз залучались до вилучення та знешкодження вибуховонебезпечних предметів на території Волноваського, Покровського та Краматорського районів.

🔸У Костянтинівці газовики повернули газ  близько тисячі абонентів. Фахівці відремонтували підземні газопроводи діаметром 100 та 150 мм і фланцеві зʼєднання на газорозподільчому пункті.

https://dn.gov.ua/news/u-kostyantinivci-gazoviki-povernuli-gaz-do-blizko-tisyachi-abonentiv-menshe-nizh-za-dvi-dobi

🔹Три автопідйомники передали донецьким енергетикам. Це спецтехіка для відновлення високовольтних ліній та встановлення електроопор. Загалом, для енергетичних компаній Донеччини закуплять обладнання на загальну суму близько 7,5 млн євро.

🔸Справи ще 5 зрадників передано до суду. Серед них – снайпер, який стріляв в українських воїнів у Сєвєродонецьку, а згодом воював на Донеччині. П'ятьом підозрюваним загрожує довічне ув'язнення. Служба безпеки України  зібрала доказову базу щодо зрадників.

🔹Борець із Краматорська Владислав Луб виграв міжнародні змагання у Таллінні. У ваговій категорії 97 кг спортсмен здобув впевнені перемоги в чотирьох боях. Його супротивниками були борці з Мексики, Естонії та Фінляндії та з Ізраїлю.