портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості: доступні послуги та можливості для жителів громад

Опубліковано 24 квітня 2024 року, 15:30 , Донецький обласний центр зайнятості

Мобільні центри зайнятості - це дієвий інструмент, який допомагає жителям віддалених громад Донецької області знайти роботу, пройти профнавчання, розвивати власний бізнес тощо.

Так, 24 квітня мобільний офіс працював у с. Райське. Спеціалісти Дружківського міського центру зайнятості надавали індивідуальні консультації з питань працевлаштування, професійного навчання, участі у суспільно корисних роботах, отримання ваучера, реєстрації в центрі зайнятості та допомоги по безробіттю.

Особливу увагу було приділено проєкту "єРобота", а саме грантовим програмам "Власна справа" та "Грант для ветеранів".

Також фахівці поінформували роботодавців про компенсаційні програми за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб, зареєстрованих безробітних, облаштування робочих місць для людей з інвалідністю тощо.

Фермер Іван Кубан поділився своїми враженнями з учасниками та підкреслив важливість державних фінансових програм для підтримки бізнесу в складні часи.

Представник адміністрації Райського старостинського округу Юрій Гончаров зазначив, що мобільні центри зайнятості - це дуже зручна та актуальна послуга для жителів віддалених населених пунктів, які не завжди мають можливість дістатися до міста.

За результатами заходу троє місцевих жителів пройшли співбесіду з роботодавцями, двоє осіб візьмуть участь у суспільно корисних роботах, четверо учасників виявили бажання пройти навчання у ЦПТО Державної служби зайнятості.

Фермери Іван Кубан та Петро Андріцов отримали консультації щодо участі у програмах грантової підтримки.

Звертайтеся до нас https://t1p.de/2u2np, і ми допоможемо вам побудувати свій професійний шлях до успішного майбутнього!

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67.