портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільний центр зайнятості завітав до мешканців Шабельківського старостинського округу Краматорської громади

Опубліковано 25 квітня 2024 року, 15:55 , Донецький обласний центр зайнятості

Сьогодні, завдяки роботі мобільного центру зайнятості, жителі віддалених населених пунктів Донецької області мають можливість швидко отримати послуги, які надає служба своїм клієнтам. Так, 25 квітня фахівці Краматорського міського центру зайнятості провели виїзний захід у Шабельківському старостинському окрузі.

Учасників інформували про можливості працевлаштування, участі у суспільно корисних роботах, проходження професійного навчання, підвищення кваліфікації або перекваліфікації, отримання ваучера, відкриття власної справи за допомогою грантових програм тощо.

Крім цього, фахівці центру разом зі старостою округу Анастасією Кучеренко поспілкувалися з підприємцями та дізналися про їх потреби на сьогодні. Представникам малого та середнього бізнесу була надана інформація про фінансову підтримку від держави, а саме про компенсаційні програми та мікрогранти, які можуть їм допомогти розвивати свою справу.

За результатами роботи мобільного центру зайнятості у Шабельківці: 10 громадян виявили бажання взяти участь у суспільно корисних роботах, 11 учасникам були запропоновані варіанти працевлаштування та видані відповідні направлення, 14 присутніх зацікавилися можливістю отримання ваучера на навчання.

Ще 2 особи планують втілювати в життя бізнес-ідеї та подаватися на мікрогрант.

Мобільний центр зайнятості й надалі продовжуватиме свою роботу у віддалених та прифронтових громадах Донецької області.