портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини долучилась до Всесвітнього дня прибирання

Опубліковано 20 вересня 2022 року, 16:16 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

17 вересня 2022 року Україна приєдналась до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», участь у якому беруть мільйони людей зі 191 країни світу. І звичайно молодь Донеччини не могла залишитися осторонь. 

Представники молодіжних центрів, будинків культури та освітяни з підконтрольних територій провели різноманітні прибирання в залежності від ситуації у своїх громадах – хтось прибирав поряд із своїми будинками та молодіжними центрами та іншими місцями, визначеними організаторами для своїх громад, відповідно до вимог безпеки в умовах воєнного стану, а хтось проводив цифрове прибирання в своїх комп’ютерах та телефонах, повідомляє Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Основною метою Всесвітнього дня прибирання є формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Українці за кордоном  організовували онлайн або традиційні толоки, долучились до міжнародної події, подякували приймаючим містам та підтримали свої рідні міста навіть на відстані.

Переглянути, як пройшов цей можна у соціальних мережах за хештегами #ПобачивПрибери #LetsDoItUkraine #WorldCleanupDay.

Для українців за кордоном додатковий хештег #WorldCleanUpDayUA

За матеріалами Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Інші новини за темою